Potopne Črpalke Sulzer ABS

Sulzer ponuja enega najbolj obširnih razponov potopnih črpalk na trgu, za hišno uporabo, odvodnjavanje in za črpanje odpadne vode z visoko vsebnostjo cunj in trdih delcev v komunalnih in industrijskih aplikacijah.

Potopna črpalka za umazano vodo

Potopna črpalka Sulzer ABS, tip MF-VO, s tlačnim priključkom za gasilsko cev (“C” spojka), se uporablja za prečrpavanje umazane in meteorne vode, npr. na gradbišču ali v poplavljeni kleti.

Servisna črpalka za odpadno vodo

Servisna črpalka Sulzer ABS, tip AS, s tlačnim priključkom za gasilsko cev (“B” spojka, ali drugo), se uporablja za servisno prečrpavanje vode npr. iz bazena čistilne naprave.

Lahka črpalka za odpadno vodo MF

Sulzer ABS MF so kompaktne potopne črpalke z veliko prehodnostjo trdnih delcev za zanesljivo in efektivno odvodnjavanje zgradb in lokacij v skladu z EN 12050-2.

Potopne črpalke z drobljenjem PIRANHA

Sulzer ABS Piranha črpalke za odplake z funkcijo drobljenja omogočajo zanesljivo in ekonomično črpanje v privatnih, občinskih in komunalnih aplikacijah. Ponujajo ekonomično alternativo gravitacijskim kanalizacijam in izboljšajo okoljsko zaščito za kanalizacijske sisteme pod pritiskom.

Potopne črpalke za odpadne vode AS

Sulzer ABS AS serija so robustne in zanesljive potopne črpalke od 1 do 3 kW za črpanje čiste vode, odpadne vode in odplak iz zgradb na zasebnih, komunalnih in industrijskih lokacijah. Črpalke so v skladu s standardom EN 12050-1.

Potopne črpalke za odplake XFP

Sulzer ABS XFP  potopne črpalke za odplake so del razpona ABS EffeX in so bile zasnovane posebej za uporabo v standardnih črpališčih. Te zanesljive črpalke zagotavljajo dolgotrajno zanesljivost za trajno proizvodnjo.

Potopne črpalke AFLX in VUPX


Sulzer ABS AFLX razpon potopnih aksialno-pretočnih črpalk zasnovanih za neposredno montažo v tlačno cev. Imajo visoko-učinkovit impeler za mešan tok s tremi do petimi rezili, ki zagotavljajo visoko zanesljivost in učinkovitost.
Sulzer ABS VUPX razpon potopnih propelerskih črpalk pa je idealen za aplikacije, kjer morajo biti velike količine vode ali procesne vode prečrpane do višine 12 m. Te kompaktne črpalke imajo visoko-učinkovit impeler s tremi ali štirimi rezili in prostorsko učinkovito zasnovo.