Aeracijski Sistemi Sulzer ABS

Sulzer ABS Nopon aeracijski sistem je eden izmed najpogosteje nameščenih aeracijskih sistemov s finimi mehurčki. Tovarniško sestavljeni difuzorski elementi omogočajo hitro in preprosto montažo. 

Sulzer ABS Venturi Jet prezračevalo je idealna rešitev za globine vode od 1.5 m do 5 m. Zagotavlja stroškovno učinkovito mešanje in aeracijo v komunalnih in industrijskih aplikacijah z odpadno vodo, zadrževalnih rezervoarjih za deževnico in razbremenilnih bazenih

Sulzer HST turbopuhalo je ima napreden dizajn z preizkušeno tehnologijo magnetnih ležajev in visokohitrostni motor, ki ga poganja vgrajen frekvenčni pretvornik. HST turbopuhalo se širok uporablja v čistilnih napravah za odpadno vodo in v industrijskih procesih.

Sulzer ABS XTA in XTAK sta samoaspiracijska potopna prezračevala za odpadno vodo in čiščenje odpadne vode v komunalnih in industrijskih obratih. Glavna področja uporabe so bazeni za mešanje, razbremenilni bazeni, bazeni aktivnega blata, SBR in bazeni za blato.

Sulzer ABS OKI potopno prezračevalo lahko deluje hkrati kot prezračevalo in kot mešalo za odpadno vodo in čiščenje odpadnih voda v komunalnih in industrijskih obratih. Uporablja se za stabilizacijo blata v SBR, MBR in MBBR procesih.