Larting črpališča odpadne vode

Larting črpališča odpadne vode so zanesljiva in energijsko učinkovita.

Strojna oprema

Potopne črpalke Sulzer ABS XFPSulzer ABS potopne črpalke serije AS in XFP so kvalitetne in robustne črpalke. Črpalke XFP imajo motor v eksplozijsko varni izvedbi in imajo certifikat o doseganju energijske učinkovitosti po standardu IE3. Črpalke so na voljo v izvedbi z vorteks rotorjem in z enokanalnim ContraBlock sistemom.

Tlačni del črpališča izvedemo v kombinaciji PE in nerjavečega jekla, z nepovratnimi ventili in nožastimi zasuni WEY švicarskega proizvajalca Sistag.

Glede na vrsto odpadne vode lahko v črpališče vgradimo tudi lovilno košaro na izvlek, ki varuje črpalke pred večjimi tujki.

Elektro oprema

Elektro omara črpališča standardno vsebuje krmilne elemente proizvajalca Siemens, mehke zagone proizvajalca Danfoss, GSM ali GPRS modem za telemetrijo, motorske zaščite, releje za zaščito pred pregretjem motorja in vdorom vode.

Avtomatizacija

Avtomatizacija črpališča je prilagodljiva željam končnega uporabnika, na voljo pa so tudi preizkušene standarne rešitve:

Rešitve APC

Rešitve avtomatizacije črpališč odpadne vode APC se uporabljajo za črpališča odpadne vode s potopnimi črpalkami in plovnimi stikali.

Št. črpalk v črpališču: 1-3

Št. plovnih stikal: 2-4 (ABS float switch KS)

Krmilnik: Siemens LOGO! 0BA6

Hidrostatični odjemnik nivoja: opcija (ABS Submersible Pressure Sensor MD 126)